TV-Pucken: kvartsfinaler – Uppland straffade Stockholm Syd

Efter att ha gått igenom gruppspelet obesegrade trodde de flesta att Stockholm Syd skulle ta ännu en skalp när man mötte Uppland i kvartsfinal i TV-Pucken men när krutröken skingrats hade Uppland dragit det längsta strået.

Stockholm Syd startade bättre och tog ledningen rättvivt och pressade vidare mot Upplands starkt spelande målvakt. Men pucken ville inte in och trots flera goda chanser lyckades man inte göra mål.

När sedan Uppland kvitterar gav det laget energi och mathbilden förändras något, dock fortfarande med fördel Stockholm Syd.

Period två präglades av samma spel som första. Uppland skapade något mer än i första men till slut, trots ett numerärt övertag på slutet för Stockholm så blev den mållös, vilket även förlängningen blev efter spelade tio minuter. 1-1 efter full tid.

Således kom det att avgöras på straffar och där blev det Jonathan Léman, till vardags i Almtuna, som avgjorde genom att iskallt sprätta upp pucken i ena hörnet = vinst för Uppland och en väntande semifinal.

Surt för Stockholm som spelade en fartfylld hockey med många fina anfall men som bekant är så räknas och avgörs ishockey i antal mål som görs.

Stockholm Syd – Uppland 1-2     Uppland vidare till semifinal.

 

 

Comments are closed.